WD Green HDD, 500GB (WD5000AADS)

Categorieën: 3,5 Inch Sata Harde Schijven , Western Digital

10,95

Uitverkocht

Product naam: Western Digital Green
Opslagcapaciteit harde schijf: 500GB
Rotatiesnelheid : 5400 RPM
Harde schijf-interface: SATA 3.0Gb/s
Harde schijf, omvang: 88.9 mm (3.5 “)
Drive, omvang buffer: 32 MB

Meer informatie

Uitverkocht

  • Gratis verzending in Nederland bij bestelling vanaf €100,-
  • Goede Service
  • Veilig betalen
  • Snelle Levering

Beschrijving

Western Digital HDD 500GB SATA 3,5″ WD5000AADS

Hoe hoger de geheugencapaciteit van harde schijven, hoe meer energie ze verbruiken tijdens het gebruik. Met deze WD Caviar Green-schijven kunnen energiebewuste klanten systemen creëren met een hoge opslagcapaciteit en een goede balans tussen prestaties, gegarandeerde betrouwbaarheid en energiebesparing.

Laag stroomverbruik – Met behulp van technologieën als IntelliSeek, NoTouch en IntelliPower heeft WD het energieverbruik in vergelijking met standaardschijven voor desktop-pc’s met 40% weten te verminderen.
Maakt het gebruik van milieuvriendelijke pc’s mogelijk – WD Caviar Green-stations bereiken een gemiddelde stroombesparing van 4 – 5 watt in vergelijking met standaardschijven van de concurrenten. Hiermee kunnen energiebewuste klanten systemen creëren met een hoge opslagcapaciteit en een goede balans tussen prestaties, betrouwbaarheid en energiebesparing.

Koel en stil – De GreenPower-technologie van WD verlaagt de bedrijfstemperatuur en dat verhoogt de betrouwbaarheid en maakt een stille loop mogelijk, ideaal voor ultrastille pc’s en externe stations.
Extreem hoge capaciteit – Met opslagcapaciteiten tot 2 TB zijn ruimtevretende programma’s en besturingssystemen als Windows Vista® geen enkel probleem. U houdt dan nog genoeg ruimte over voor grote foto’s, muziek en films.

Perfect voor externe harde schijven – Met een WD Caviar Green-schijf, de koelste en stilste harde schijf met hoge opslagcapaciteit, hoeven fabrikanten van externe stations minder te ventileren, ook bij grote schijven.

IntelliPower – Een uitgekiende balans tussen toerental, overdrachtsnelheid en caching-algoritme zorgt zowel voor energiebesparing als voor hoge prestaties.

NoTouch-technologie – Voorkomt contact tussen de lees/schrijf-koppen en de schijfoppervlakken. Hierdoor slijt de kop minder en is het station tijdens transport beter bestand tegen stoten.

Laag aanloopstroomverbruik – WD Caviar Green-schijven verbruiken minder stroom tijdens het opstarten. En dat verlaagt de piekbelastingen.

Innovatieve voeding – De gebruikte elektronica zorgt voor een uniek laag stroomverbruik en dat bespaart energie en verhoogt de betrouwbaarheid.
Ideaal voor milieuvriendelijke computers en externe opslagstations met een laag stroomverbruik die koel en stil moeten zijn.

Highlights

  • 500 GB geheugencapaciteit
  • 7200 omw./min en 32 MB cache
  • SATA-interface

Het betreft een gebruikt product, welke uitgebreid is getest en 100% in orde is. U heeft 90 dagen garantie op het product.

Specificaties

Product
Fabrikantcode: WD5000AADS
Merk: Western Digital

Geheugen eigenschappen
Totale opslagcapaciteit: 500 GB
Type harde schijf: 3,5 inch
Cachegeheugen: 16 MB
RPM van de HDD: 5400 rpm

Fysieke eigenschappen
Type SATA-aansluiting: S-ATA (II)