Dutch Dutch
Dealstunter Computer Supplies Veilig betalen Dealstunter is Qshops gecertificeerd
0
Totaal € 0,00

Qshops webwinkel Keurmerk

Moederborden


Een moederbord (ook wel: Systeembord, Motherboard, Mainboard of Mobo genoemd) is een onderdeel van een computer/laptop, het is een printplaat met electonische onderdelen en insteekkaarten waar andere printplaatjes/ modules op kunnen worden geinstalleerd, zoals bijvoorbeeld een videokaart, geheugen, processor etc.

Complete Moederbord Sets

De complete moederbord sets - Upgrade Sets zijn gemonteerd, voorzien van een moederbord, Geheugen, Koeler en Intel of AMD processor.

AMD Socket AM1

Het socket AM1 Moederbord is ontworpen door AMD en is gelanceerd in 2014. Socket AM1 moederborden zijn geproduceerd voor processoren die zowel de grafische processor unit en een chipset hebben geïntegreerd.

AMD Socket AM3+

De Socket AM3+ moederborden zijn de upgrade van de AM3 moederborden. Ze zijn ontworpen voor AMD processoren die de AMD Bulldozer-architectuur gebruiken. socket am3+ moederborden zijn te herkennen aan de zwarte socket.

AMD Socket FM2

Socket FM2 moederborden zijn een moederbord met een FM2 Processor socket die wordt gebruikt voor AMD desktops met Trinity and Richland APU’s, Athlon X2 en Athlon X4 Processoren. Het moedebord ondersteund ook de niewe AMD A85X Chipset

Intel Socket FM2+

Socket FM2 (FM2b) is een CPU socket gebruikt door AMDs desktop Kaveri APUs (Steamroller-based) en Godavari APUs (Steamroller-based) voor aansluiting op het moederbord.

Intel Socket 775

Socket 775 Moederborden ook wel Socket T genoemd is bedoeld voor Intel Processoren en de eerste socket zonder gaten, het is dan ook de opvolger van Socket 478

Intel Socket 1150 Moederbord

LGA 1150 ook bekend als Socket H3 is een microprocessor socket gebruikt door Intels centrale verwerkingseenheden gebouwd op de Haswell-microarchitectuur. Deze aansluiting wordt ook gebruikt door de Haswell opvolger Broadwell microarchitectuur.

Intel Socket 1151 Moederbord

LGA 1151 is een Intel microprocessor compatibele aansluiting die de Intel Skylake microprocessor en de toekomst Kaby Lake CPU ondersteunt. LGA 1151 is ontworpen als een vervanging voor de LGA 1150 (bekend als Socket H3).

Intel Socket 1155 Moederbord

Intel Socket 1155 (LGA1155) zijn Intel moederborden die gefabriceerd zijn voor de Intel Processoren met Sandy Bridge en IVY Bridge architectuur

Intel Socket 1156 Moederbord

Socket 1156 Moederborden beschikken over een Intel LGA1156 Socket. De Intel Socket 1156 werd gemaakt als vervanger voor de Intel Socket 775.

Mini-ITX

Het mini-itx moederbord is vooral bekend vanwege zijn kleine afmeting van 17 bij 17cm. Afhankelijk van de socket passen de gewone Intel of AMD processoren.

Onboard CPU

Onboard CPU Moederborden, zijn moederborden waar de processor al als chip op het moederbord is vast gesoldeerd en dus niet te vervangen is. De onboard CPU moederborden zijn vaak erg energie zuinig.

  INFORMATIE


  privacyverklaring
  Klantenservice
  FAQ
  Dealstunter Blog Blog
  Disclaimer
  RMA
  Contact

  MIJN ACCOUNT


  Aanpassen account
  Mijn orders

  VOLG ONS  NIEUWSBRIEF

  Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuws en aanbiedingen
  © dealstunter